01 maart 2021

De school gaat weer open!

De school gaat weer open!

 

De regering heeft besloten dat de scholen in het Voortgezet Onderwijs weer opengaan. Dat geldt dus ook voor onze ISK. Daar zijn we erg blij mee. We hebben onze leerlingen gemist.

De lessen beginnen weer op maandag 8 maart 2021.

We moeten wel rekening houden met corona-maatregelen die ervoor moeten zorgen dat niemand besmet wordt met het virus.

1.      Iedereen moet een mondkapje dragen

Dat geldt voor alle ruimtes in de school. Het geldt voor iedereen die binnen de school is, leerlingen, docenten, ouders: allemaal. De enige uitzondering geldt voor leerlingen die op hun plek in de klas zitten.

Leerlingen die geen mondkapje bij zich hebben of het niet opzetten, moeten we naar huis sturen. Zij mogen die dag niet meer op school komen.

2.      Iedereen moet anderhalve meter afstand tot elkaar houden.

Daarom geven we les in kleine groepen. De leerlingen die niet op school mogen zijn, krijgen zoveel mogelijk online les, net als de afgelopen weken.

3.      Iedereen die klachten heeft, blijft thuis.

Als je klachten hebt, moet je 10 dagen thuisblijven. Je mag pas terugkomen als je na die tijd geen klachten meer hebt.

De leerlingen krijgen van hun docent te horen wat hun rooster is: wanneer ze op school les krijgen en wanneer ze online onderwijs krijgen. Als u zoon of dochter geen les op school heeft, mag hij of zij die dag ook echt niet op school komen. Dit komt door de corona maatregelen.

We zijn blij om de leerlingen weer op school te zien en om onze lessen een beetje normaal weer te kunnen beginnen! Als u vragen hebt, dan kan u contact opnemen met de school op telefoonnummer 06 - 1357 5523, of per e-mail: info@iskzutphen.nl.

 

Met hartelijke groet,

Ellen Kroes, coördinator