31 augustus 2020

Coronamaatregelen

Voor                : Ouders en verzorgers van de leerlingen van het ISK
Van                 : Ellen Kroes, teamleider ISK
Datum             : 31 augustus 2020

Geachte ouders of verzorgers,

Gelukkig gaat de school weer gewoon open. Dit betekent dat we met het normale rooster werken. Alle leerlingen gaan weer de hele dag naar school. Natuurlijk hebben we ook nog te maken met het CORONA-virus. We moeten ervoor zorgen dat we elkaar niet besmetten met het virus. Daarvoor hebben we een paar maatregelen ingevoerd:

 • 1½ meter afstand
  Leerlingen hoeven geen afstand te houden tot elkaar. Maar leerlingen en volwassenen (leerkrachten en andere medewerkers) wel. In de school en in de klassen zijn daarvoor schermen, mondmaskers, desinfecterende handgel en andere maatregelen ingevoerd.
   
 • Wees alert op klachten
  Als u zelf of uw kind last heeft van klachten (keelpijn, verkoudheid, koorts etc.) mag hij/zij niet naar school. Wij adviseren u dan bij de GGD een CORONA-test te laten doen. Houd uw kind thuis tot het zonder klachten is.
   
 • Klachten op school
  Als wij constateren dat een leerling of een medewerker van de school klachten (keerpijn, verkoudheid, koorts) heeft, sturen wij ze naar huis. Ze moeten dan een CORONA-test laten doen bij de GGD, om te voorkomen dat we elkaar besmetten met het virus.
   
 • Bezoekers
  Iedereen die op school op bezoek komt, moet zich registeren. Bovendien moet hij/zij een paar vragen beantwoorden over mogelijke lichamelijke klachten.

Ondanks deze maatregelen hopen we dat het een fijn schooljaar wordt.