Onderwijs op afstand

Door de maatregelen van het RIVM is de school tijdelijk gesloten. Maar het onderwijs gaat (on)gewoon door: onderwijs op afstand. 

Dat betekent voor onze leerkrachten, maar vooral voor onze leerlingen alle hens aan dek. Het is niet altijd gemakkelijk om contact te blijven onderhouden, gemotiveerd te blijven en de discipline op te brengen om huiswerk te maken. Sinds 20 april hebben veel leerlingen een laptop te leen gekregen van school. Dat maakt het leren en lesgeven wel makkelijker. 

We hopen dat de school snel weer open kan en we de leerlingen weer mogen begroeten. Tot dat moment doen we er alles aan om het onderwijs voor onze leerlingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Ik ben trots op onze leerkrachten die dit zo snel geregeld hebben, en vooral op onze leerlingen die zich zo snel aangepast hebben. 

Ellen Kroes

Teamleider ISK Zutphen

07 april 2020

Lesgeven op afstand

Lesgeven op afstand

Het is voor de ISK-docenten alle hens aan dek. Contact is niet altijd gemakkelijk. De beginners hebben nog nauwelijks schoolse vaardigheden, begrijpen niet veel Nederlands, lastig om hen op afstand te laten leren. Maar ook de leerlingen die al verder zijn in hun traject, krijgen een beperkt aanbod. Hopelijk is het genoeg om het leren verder te laten gaan en niet tot stilstand te laten komen. We doen er echt alles aan om het leren op afstand ook voor de ISK zo goed mogelijk in te richten! Daar zijn we best trots op!

Ellen Kroes

Teamleider ISK Zutphen.