Onderwijs op afstand

Door de maatregelen van het RIVM is de school tijdelijk gesloten. Maar het onderwijs gaat (on)gewoon door: onderwijs op afstand. 

Dat betekent voor onze leerkrachten, maar vooral voor onze leerlingen alle hens aan dek. Het is niet altijd gemakkelijk om contact te blijven onderhouden, gemotiveerd te blijven en de discipline op te brengen om huiswerk te maken. Sinds 20 april hebben veel leerlingen een laptop te leen gekregen van school. Dat maakt het leren en lesgeven wel makkelijker. 

We hopen dat de school snel weer open kan en we de leerlingen weer mogen begroeten. Tot dat moment doen we er alles aan om het onderwijs voor onze leerlingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Ik ben trots op onze leerkrachten die dit zo snel geregeld hebben, en vooral op onze leerlingen die zich zo snel aangepast hebben. 

Ellen Kroes

Teamleider ISK Zutphen

27 maart 2020

ISK leerlingen in actie tegen kanker

ISK leerlingen in actie tegen kanker

Op vrijdag 21 februari hebben 50 leerlingen van de ISK (Internationale Schakelklas) gefietst voor Tour for Life in Zutphen. Onder de bezielende leiding van hun leraar, Theo Rijsemus, hebben ze een uur lang gefietst om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker.

Tour for Life is een RPM/Spinningmarathon georganiseerd door stichting 'L'espoir. De stichting werkte samen met vijf sportscholen in Zutphen om dit evenement te realiseren.

De leerlingen van de ISK zijn voornamelijk vluchtelingenkinderen. Veel van hen wonen in het AZC in Zutphen. Gezamenlijk hebben de ISK-leerlingen € 190 ingezameld.

Wat was het leuk en wat zijn we trots op ze!