Onderwijs op afstand

Door de maatregelen van het RIVM is de school tijdelijk gesloten. Maar het onderwijs gaat (on)gewoon door: onderwijs op afstand. 

Dat betekent voor onze leerkrachten, maar vooral voor onze leerlingen alle hens aan dek. Het is niet altijd gemakkelijk om contact te blijven onderhouden, gemotiveerd te blijven en de discipline op te brengen om huiswerk te maken. Sinds 20 april hebben veel leerlingen een laptop te leen gekregen van school. Dat maakt het leren en lesgeven wel makkelijker. 

We hopen dat de school snel weer open kan en we de leerlingen weer mogen begroeten. Tot dat moment doen we er alles aan om het onderwijs voor onze leerlingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Ik ben trots op onze leerkrachten die dit zo snel geregeld hebben, en vooral op onze leerlingen die zich zo snel aangepast hebben. 

Ellen Kroes

Teamleider ISK Zutphen

03 juni 2020

De school is weer open!!

Zoals u weet was de school gesloten vanwege de Corona-maatregelen. Vorige week heeft de overheid besloten dat het Voortgezet Onderwijs vanaf 2 juni weer open mag.

Om de veiligheid van de leerlingen en de medewerkers te kunnen garanderen hebben we een paar speciale maatregelen genomen. Dit betekent dat we niet alle leerlingen tegelijk op school kunnen laten komen. Daarom gaan we werken met een aangepast rooster. Op deze manier kunnen we anderhalve meter afstand van elkaar blijven houden.

We gaan tot de zomervakantie werken met dit aangepaste rooster. De docenten zorgen ervoor dat al hun leerlingen weten wanneer ze op school worden verwacht.

Wij zijn heel blij dat we de leerlingen weer op school mogen verwelkomen!

 

Team ISK Zutphen